Sociaal intranet | maakt werk sociaal en efficiënt

Kennissessies

Jobber is expert op gebied van sociaal intranet. We hebben over dit onderwerp inspirerende kennissessies ontwikkeld. Denkt u na over een sociaal intranet in uw organisatie? Of bent u nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op dit gebied? Wij organiseren kennissessies in ons pand in Nijmegen, op locatie of in uw organisatie. Meer weten? Bel 024 737 00 90, of mail naar jasper@madcaps.nl.


Het nieuwe werken en interne communicatie

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons medialandschap. Maar wat kunnen ze bijdragen aan de communicatie en samenwerking binnen organisaties? Voorbeelden zijn plaats- en tijdsonafhankelijk werken en het delen van kennis en inspiratie. In deze workshop laten we zien hoe sociaal intranet kan bijdragen aan het nieuwe werken. Verwacht veel discussie en praktijkvoorbeelden!


Sociaal intranet in 2015

Intranet was ooit een enorme informatiebak met ontelbare pagina's aan informatie en downloads. Anno 2013 heeft het intranet een andere positie. Enkele organisaties hebben al stappen gezet en gebruiken het intranet als een dynamisch samenwerkplatform waar ruimte is voor medewerkers om te ontmoeten. Wat heeft de toekomst te bieden? Hoe zal het intranet er anno 2015 uitzien? En wat is dan de rol van de afdeling communicatie?

Direct contact

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vragen en/of opmerkingen