Sociaal intranet | maakt werk sociaal en efficiënt

‹ terug naar overzicht

Wonen

De rol van een woningcorporatie verandert, van beheerder naar ondernemer. Voor uw medewerkers is daarom netwerken, kennisdelen en informatie over markt en economie steeds belangrijker. Vaak heeft u meerdere vestigingen en zijn uw medewerkers veel onderweg. Hoe realiseert u in deze situatie een efficiënte interne communicatie en samenwerking? Met deze uitdaging helpt Jobber u graag op weg.


Interne kennisbank

Een centrale plek voor toegang tot beleidsstukken, onderzoeksgegevens en marktinformatie. Zo blijft kennis en expertise bewaard, ook bij wisselingen van personeel.

Aantrekkelijke werkgever

Vooral jonge medewerkers zullen de tools van een sociaal intranet ervaren als een meerwaarde die hun werkplezier vergroot.

Profielpagina's

Alle medewerkers hebben een persoonlijke pagina. Uw collega's zijn gemakkelijk te vinden en te benaderen. Gevolg: intensievere samenwerking en efficiëntere communicatie.

Innovatie

Jobber nodigt mensen uit om te vernieuwen en met elkaar mee te denken. Om zichzelf én uw organisatie verder te brengen.

Wervingskracht

Vacatures brengt u snel en eenvoudig onder de aandacht van alle collega's. Eenvoudig delen via e-mail en social media maakt van uw medewerkers effectieve wervers


‹ terug naar overzicht

Direct contact

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vragen en/of opmerkingen