Met onze leuke Tips & Tricks

Assistent Controller – Hardinxveld-Giessendam

Vacature informatie

Locatie:

Hardinxveld-Giessendam

Uren per week:

32 tot 40

Dienstverband:

Fulltime / Parttime

Salaris:

€ 3250 tot € 4500

Publicatiedatum:

28 mei 2024

Introductie

Bij een snelgroeiende organisatie komen er steeds meer cijfers door de boeken. Wij weten dus als eerste hoe het met de gezondheid van het bedrijf staat en zien die stijgende lijn. Dat is heel gaaf! Vanwege die aanhoudende groei zijn we op zoek naar uitbreiding van het team in de rol van: (Junior) Assistent Controller.

Organisatie

Onze opdrachtgever biedt oplossingen voor alle uitdagingen binnen de backoffice van uitzendorganisaties. Dit stelt hun klanten in staat zich te focussen op hun kernactiviteiten, terwijl zij de rest regelen. Werken bij deze snelgroeiende organisatie betekent werken in een energiek en gemotiveerd team. In ruim 7 jaar zijn ze gegroeid van een klein team naar een grote club van zo’n 60 medewerkers (and counting). Elke maandag starten ze de week met een gezamenlijk moment om bij te praten en de week goed te beginnen. Als (Junior) Assistent Controller zorg je samen met je collega’s van Team Finance (1 Financieel Administratief Medewerker, 1 Assistent Controller, 1 Financial Controller) ervoor dat de organisatie financieel gezond blijft.

Functie

 • De volledige crediteurenadministratie: verwerken van inkoopfacturen, klaarzetten van (crediteuren)betalingen en verwerken van bankmutaties.
 • Opstellen van de kwartaalcijfers, tussentijdse cijfers, afrekeningen met klanten en/of nacalculaties.
 • Maandelijkse aangiftes van belastingen en pensioenen.
 • Beantwoorden van financiële vragen van interne collega’s, vooral van het team Debiteurenbeheer.

Doordat jij actief bezig bent met alle cijfers en overzichten, ben jij een belangrijke bron van (financieel) inzicht voor de organisatie en de directie. Jij signaleert snel waar er kansen en risico’s liggen. Je werk heeft niet alleen betrekking op Financial Control, maar overlapt ook met Business Control.

Functie-eisen

 • Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met cijfers en werkt nauwkeurig.
 • Je bent betrouwbaar en discreet met bedrijfsgevoelige data.
 • Je hebt een analytisch vermogen en koppelt traditionele financiële data succesvol aan business data.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen in een groeiende onderneming.
 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau in een passende richting en hebt enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld binnen de accountancy als relatiebeheerder.
 • Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands.
 • Je hebt een nuchtere werkmentaliteit en een gezonde dosis humor.

Aanbod

 • Een salaris tussen de €3250,- en €4500,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 5 extra dagen per jaar te kopen.
 • Een winstuitkering ter hoogte van 1 maandsalaris bij het behalen van bedrijfsdoelstellingen.
 • Het gehele jaar door aandacht voor jou als individu, zoals ‘Alles-Flex-gesprekken’ en een vitaliteitsprogramma met bootcamp, padel en pilates.
 • E-learning modules die jouw kennis verdiepen en op peil houden.
 • Bedrijfsreizen, zoals skiën in Oostenrijk of zonnebaden in Spanje.
 • Dagelijks een verse lunch in ons gezellige kantoor-café.

Vacature delen:

Heb je vragen?

Locatie

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Email

info@jobber.nl

Telefoonnummer

0850646432

Onze werkwijze

Solliciteer Direct!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Wensen

Dit veld moet worden opgevuld met een aantal, b.v. 40

Motivatie & Bron

Β 

Meer

Relevante vacatures

Backoffice medewerker – Hardinxveld-Giessendam

Heb je nog geen ervaring in jouw vakgebied? Geen zorgen! Bij onze opdrachtgever geloven ze in de kracht van elke ervaring, of het nu gaat om bijbaantjes, stages of vrijwilligerswerk. Zoals Pippi Langkous al zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” Klinkt dit als jou? Lees dan verder en ontdek hoe jij hun team kunt versterken.

Credit Controller – Hardinxveld-Giessendam

“De kunst van mijn werk is door intensief klantcontact en creatief denken in oplossingen, datgene voor elkaar te krijgen waar anderen vaak een incassobureau voor moeten inschakelen” – Kimberley R., Credit Control Manager. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar uitbreiding van Team Debiteuren in de rol van: Credit Controller.

Financial Controller – Hardinxveld-Giessendam

“Datagedreven sturen op de financiële gezondheid en groei van een van de grootste backoffice dienstverleners in Nederland. Dat is wat ik met trots zeg als iemand mij vraagt wat ik doe.” – Daniel D., Financial Controller.

Medewerker Verzuim & Re-integratie – Hardinxveld-Giessendam

“Voor vrijwel alles wat je in dit werk doet, heb je te maken met afspraken en regels. Maar in alles wat je in dit werk doet, luister je ook vooral naar je eigen intuïtie.” – Valery W., Assistent Verzuim bij onze opdrachtgever.

Vanwege de aanhoudende groei van de organisatie is Valery, samen met haar collega’s van Team Verzuim, op zoek naar versterking in de vorm van een: Medewerker Verzuim & Re-integratie.

Jobber job alert