Met onze leuke Tips & Tricks

Backoffice medewerker – Hardinxveld-Giessendam

Vacature informatie

Locatie:

Hardinxveld-Giessendam

Uren per week:

24 tot 40

Dienstverband:

Fulltime / Parttime

Salaris:

€ 2200 tot € 5000

Publicatiedatum:

28 mei 2024

Introductie

Heb je nog geen ervaring in jouw vakgebied? Geen zorgen! Bij onze opdrachtgever geloven ze in de kracht van elke ervaring, of het nu gaat om bijbaantjes, stages of vrijwilligerswerk. Zoals Pippi Langkous al zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” Klinkt dit als jou? Lees dan verder en ontdek hoe jij hun team kunt versterken.

Organisatie

Onze klant biedt oplossingen voor alle uitdagingen binnen de backoffice van uitzendorganisaties. Dit stelt hunklanten in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten, terwijl zij de rest regelen. Ze verzorgen onder andere uitzendovereenkomsten, loonadministratie, facturatie, verzuimbeheer en debiteurenbeheer. In zes jaar tijd zijn ze gegroeid van 7 naar 44 medewerkers en blijven ze uitbreiden. Iedere maandag starten ze de week met een gezamenlijk moment om bij te praten en de week goed te beginnen.

Functie

We zijn op zoek naar gedreven individuen die, net als wij, geloven in proberen en leren. Als je denkt dat je als zelfstandige en ondernemende professional perfect bij ons past, nodigen we je uit om te solliciteren. Laten we samen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken!

In deze rol ben je iemand met veel energie en zelfstandigheid. Je neemt initiatieven, toont enthousiasme en blijft altijd jezelf. Of je nu een carrière-switch maakt, net bent afgestudeerd, of een grote passie hebt voor de uitzendbranche, wij investeren graag in jou. We zoeken iemand die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en niet bang is om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Functie-eisen

  • Zelfstandig en ondernemend
  • Energieke en enthousiaste werkhouding
  • Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • Affiniteit met de uitzendbranche is een plus, maar niet noodzakelijk
  • Flexibel en aanpassingsvermogen in een snel veranderende omgeving

Aanbod

  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 5 extra dagen per jaar te kopen
  • Een winstuitkering (13e maand) bij het behalen van jaar-doelstellingen
  • Continu aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling via “Alles-Jobber-gesprekken” en een vitaliteitsprogramma met activiteiten zoals padel, bootcamp en yoga
  • Jaarlijkse bedrijfsuitjes naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Spanje
  • Dagelijks een verse en gezonde lunch in ons gezellige kantoor-café

Vacature delen:

Heb je vragen?

Locatie

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Email

info@jobber.nl

Telefoonnummer

0850646432

Onze werkwijze

Solliciteer Direct!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Wensen

Dit veld moet worden opgevuld met een aantal, b.v. 40

Motivatie & Bron

Β 

Meer

Relevante vacatures

Assistent Controller – Hardinxveld-Giessendam

Bij een snelgroeiende organisatie komen er steeds meer cijfers door de boeken. Wij weten dus als eerste hoe het met de gezondheid van het bedrijf staat en zien die stijgende lijn. Dat is heel gaaf! Vanwege die aanhoudende groei zijn we op zoek naar uitbreiding van het team in de rol van: (Junior) Assistent Controller.

Credit Controller – Hardinxveld-Giessendam

“De kunst van mijn werk is door intensief klantcontact en creatief denken in oplossingen, datgene voor elkaar te krijgen waar anderen vaak een incassobureau voor moeten inschakelen” – Kimberley R., Credit Control Manager. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar uitbreiding van Team Debiteuren in de rol van: Credit Controller.

Financial Controller – Hardinxveld-Giessendam

“Datagedreven sturen op de financiële gezondheid en groei van een van de grootste backoffice dienstverleners in Nederland. Dat is wat ik met trots zeg als iemand mij vraagt wat ik doe.” – Daniel D., Financial Controller.

Medewerker Verzuim & Re-integratie – Hardinxveld-Giessendam

“Voor vrijwel alles wat je in dit werk doet, heb je te maken met afspraken en regels. Maar in alles wat je in dit werk doet, luister je ook vooral naar je eigen intuïtie.” – Valery W., Assistent Verzuim bij onze opdrachtgever.

Vanwege de aanhoudende groei van de organisatie is Valery, samen met haar collega’s van Team Verzuim, op zoek naar versterking in de vorm van een: Medewerker Verzuim & Re-integratie.

Jobber job alert