Met onze leuke Tips & Tricks

Klantenservice medewerker Mediahuis – Amsterdam

Vacature informatie

Locatie:

Amsterdam

Opleidingsniveau:

Voortgezet onderwijs

Uren per week:

16 tot 32

Dienstverband:

Fulltime / Parttime

Salaris:

€ 2415 tot € 2620

Publicatiedatum:

29 april 2024

Introductie

Wil jij deel uitmaken van het sprankelende avontuur van Mediahuis E-commerce? Wij zijn een snelgroeiend onderdeel van Mediahuis Nederland en we zoeken nieuwe leden voor ons klantenserviceteam!

Organisatie

Mediahuis E-commerce, een bloeiende tak van Mediahuis Nederland, is het resultaat van een bevlogen team en een doeltreffende strategie. Onze webshops, gebaseerd op toonaangevende nieuwsmerken en met een uitgekiend aanbod, vormen de kern van ons succes. In 2021 hebben we onze horizon verbreed door Mediahuis E-commerce uit te breiden naar de journalistieke titels in het noorden (Mediahuis Noord) en het zuiden (Mediahuis Limburg).

Functie

Onze webshops trekken dagelijks duizenden bezoekers. In een team van experts streven we elke dag naar de beste klantervaring. Als klantenservicemedewerker ben jij de held die onze klanten van uitmuntende service voorziet. Een dag bij ons is nooit saai, want je werkt aan diverse taken, waaronder:

 • Het beantwoorden van e-mails en klanten telefonisch te woord staan.
 • Zelfstandig oplossingen zoeken en samenwerken met collega’s indien nodig.
 • Retourzendingen afhandelen.
 • Feedback van klanten rapporteren en proactief actie ondernemen.

Je hebt veel interactie met je e-commerce collega’s en legt de juiste connecties om zaken slimmer, leuker en efficiënter te maken. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Dat zijn ook meteen onze werktijden. Beschikbaar zijn op woensdag en donderdag is een pré.

Functie-eisen

We zoeken kandidaten met bij voorkeur enige ervaring in service. Dit kan klantenservice-ervaring zijn, maar ook ervaring in de horeca, achter een loket of in de verkoop wordt gewaardeerd. Jouw servicegerichte houding is minstens zo belangrijk. Daarnaast ben je communicatief sterk, sociaal vaardig, beheers je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, en krijg je energie van samenwerken aan doelen en deadlines. En je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Aanbod

 • Een goed salaris, plus reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding, afhankelijk van jouw werkstijl in onze hybride werkomgeving.
 • Een degelijk en gezellig inwerktraject waarbij we je alle fijne kneepjes van het vak leren, uiteraard betaald.
 • Een uitzendcontract met wekelijkse uitbetaling en de flexibiliteit om werk te combineren met bijvoorbeeld een studie.
 • Toegang tot Mediahuis Academy, onze interne universiteit, met een uitgebreid aanbod aan opleidingen om jouw talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.
 • Alle tools om je werk goed te kunnen doen, zoals een laptop en telefoon.
 • Een goed bereikbare werkplek vlakbij Amsterdam Sloterdijk met voldoende parkeerruimte (en oplaadmogelijkheden) voor je auto, motor of fiets.
 • Volop kansen om door te groeien binnen ons team.

Bij Mediahuis E-commerce kun je je passie voor klantenservice tot uiting brengen in een groeiende, dynamische omgeving. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en word een onmisbare schakel in ons succesverhaal!

Vacature delen:

Heb je vragen?

Email

info@jobber.nl

Telefoonnummer

0850646432

Onze werkwijze

Solliciteer Direct!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Wensen

Dit veld moet worden opgevuld met een aantal, b.v. 40

Motivatie & Bron

 

Meer

Relevante vacatures

Klantenservice medewerker Mediahuis – Amsterdam

Wil jij deel uitmaken van het sprankelende avontuur van Mediahuis E-commerce? Wij zijn een snelgroeiend onderdeel van Mediahuis Nederland en we zoeken nieuwe leden voor ons klantenserviceteam!

Jobber job alert