Met onze leuke Tips & Tricks

Jobber Uitzenden

Jouw Flexibele Partner in Personeel

Jobber uitzenden

Wat is Uitzenden bij Jobber?

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waarbij Jobber personeel ter beschikking stelt. Wij nemen de formele werkgeversrol op ons, terwijl jij de dagelijkse leiding hebt en je werknemer aanstuurt. Alle administratieve taken en ziekterisico’s liggen bij ons.

Situaties waarin Uitzenden Ideaal is:

Neem contact op

0850646432

Waarom Kiezen voor Jobber Uitzenden?

De Voordelen van Uitzenden:

Wat is het verschil dan?

Verschil tussen Uitzenden en Detacheren:

Het grootste verschil tussen uitzenden en detacheren ligt in de zekerheid van uren en de duur van het contract, zowel voor jou als werkgever als voor de medewerker.

Uitzenden:

Flexibiliteit, je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de uitzendkracht.

Detacheren

Vaste start- en einddatum met een vast aantal uren. Je betaalt ook als de opdracht eerder eindigt.

Wat is het verschil dan?

Waarom Uitzenden via Jobber?

Met jarenlange ervaring in het inrichten van flexibele schillen van bedrijven zijn we dé experts. Profiteer van ons uitgebreide netwerk, een overvloed aan kandidaten, een drukbezochte website en onze deskundige intercedenten.

Wat Maakt Jobber Speciaal:

Innovatieve Wervingsmethoden

Wij omarmen de nieuwste technologieën en innovatieve wervingsmethoden. Dit stelt ons in staat om niet alleen snel maar ook op een moderne manier de beste kandidaten te vinden. Onze aanpak evolueert met de snel veranderende arbeidsmarkt.

Klantgericht en Persoonlijk

Onze klantgerichte benadering en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat we niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook dat we anticiperen op jouw toekomstige behoeften.

Hoe duur is een uitzendkracht?

Wat Kost een Uitzendkracht bij Jobber?

De kosten variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. We bepalen het tarief op maat, nadat de details van de opdracht bekend zijn en we het bruto uurloon van de uitzendkracht kennen. Je betaalt per gewerkt uur, dus no cure, no pay. Eerlijk, transparant, en flexibel. 🚀💼

Jobber job alert